Ανδρέας Καχριμάνης

www.andrekachri.com

facebook
google+
twitter
youtube

 

Ο Ανδρέας Καχριμάνης γεννήθηκε στην Πάτρα. Μουσικός και συνθέτης, με καλλιτεχνική συνεισφορά στην ποίηση και τις εικαστικές τέχνες. Σπούδασε στο Εθνικό ωδείο, το ωδείο Φ. Νάκας, το GIT of London και το City University of London. Από τη δεκαετία του ΄90 ενεργό μέλος της εγχώριας μουσικής σκηνής, συμμετέχοντας σε διάφορα μουσικά σύνολα, με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Το έργο του παντρεύει διαφορετικές τεχνοτροπίες και ιδιώματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικής δημιουργίας. Έχει παρουσία στη δισκογραφία. Γράφει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Γράφει στίχους ψάχνοντας το ελληνικό τραγούδι. Έχουν εκδοθεί ποιητικές του συλλογές. Ερευνά και πειραµατίζεται µε διάφορα μέσα και υλικά δημιουργώντας σύγχρονα έργα τέχνης.

Παράλληλα με την καλλιτεχνική δημιουργία, αναλαμβάνει μουσικές παραγωγές, κάνει ηχοληψία, μίξη, σχεδιασμό ήχου και λειτουργεί το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων.

Έχει διδάξει μεγάλο αριθμό μαθητών όλων των ηλικιών και επιπέδων. Από το 1998 έως και σήμερα παραδίδει μαθήματα μουσικής και ειδικότερα τεχνικής ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας, τεχνικών αυτοσχεδιασμού, θεωρίας της μουσικής, ear training, sight reading, μουσικής σημειογραφίας και μουσικής τεχνολογίας.

Διδάσκει την μουσική δεξιότητα της Ηλεκτρικής Κιθάρας, στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών, του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.
Διδάσκει:    ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ , ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΠΑΣΣΟ , ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΟΓΡΑΦΙΑ , ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ